Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сироватковий протеїн Impact Whey: Найпопулярніший протеїн Великобританії
Створений з преміальної сироватки і містить вражаючі 21 г протеїну в одній порції, забезпечуючи вас необхідним протеїном з високоякісного джерела.
Як ми його отримуємо? Від тих самих корів, які дають нам молоко та сир – він просто фільтрується, випаровується та висушується розпиленням, в результаті чого отримуються натуральні поживні речовини.
Категорія A у рейтингу незалежної лабораторії Labdoor як за якістю, так і за ціною, сироватковий протеїн Impact Whey має офіційний сертифікат одного з найкращих сухих протеїнів на ринку.
Сироватковий протеїн Impact Whey містить всього 1.9 г жирів та 1 г вуглеводів, і є ідеальним засобом підтримки будь-яких цілей тренувань.
До того ж, на вибір є понад 40 неймовірних апетитних смаків. Від Шоколадного брауні до Полуниця-Вершки - у нас є те, що ви обов'язково полюбите.
Які переваги має Сироватковий протеїн Impact Whey?
Він забезпечує ваш організм зручним, високоякісним протеїном, який сприяє нарощуванню та підтримці м'язової маси – щоб ви отримували порцію необхідного протеїну день за днем.
Він також забезпечить вас всіма незамінними амінокислотами, включаючи 4.5 г BCAA, які є будівельним матеріалом для нового протеїну – до, під час, та після тренувань – а також 3.6 г глутаміну.
До того ж, при всього 103 калоріях в одній порції, він ідеально підходить будь-кому, незалежно від цілей тренувань.
Іншого сухого протеїну з таким же видатним співвідношенням ціна-якість просто не існує. Все через те, що він створюється на нашому власному передовому виробничому комплексі, де ми розроблюємо високоякісні продукти і доставляємо власноруч – знижуючи витрати, і економлячи ваші кошти.
Коли слід приймати Сироватковий протеїн Impact Whey?
Він швидко всмоктується організмом, тому ми рекомендуємо приймати його через 30-60 після тренувань, але його також добре споживати у будь-який час доби.
Додайте його до молока або води, або з улюбленим смузі або кашею на сніданок, отримавши високопротеїнове частування.